Sommerkajak

Sommerkajak
Tärnö i sydsvenske skærgård

mandag den 21. september 2015

Utallige fejl på Zegul Arrow

Først fandt jeg at sædepuden faldt af sædet og liges det lille stykke neopren/skum der skal beskytte sædet i at slide hul i kajakken. Det førte faktisk til at en sten kom ind under sædet og der gik hul på kajakken. Sidstnævnte blev lavet på garantien iøvrigt en noget uskøn reperation hvor man stadig kan se aflange revner i lakken der går 5-7 cm ud fra hullet. Derudover får kajakken ridser bare man kigger på den da min kajak fyldte 1 år var den mere ridset end min 4 år gamle Skim. Nu går jeg ikke så meget op i ridser og vælger at kalde dem "funmarks" men det siger da noget om kvaliteten.

Her i sommers fik jeg en skade på siden. Umiddelbart var det uforståeligt at det lille bump som kajakken fik skulle føre til nogen videre skade. Nu har jeg haft tid til at føre reperationen til ende og har slebet fri omkring skaden og ser til min store forfærdelse at der er 2 mm mellem inder laget og yderlaget af de to lag glasfiber. Denne skade har også været set på de gamle Arrow kajakker og kommer lige på kanten ud for cockpittet. Det betyder at der let går hul på kajakken hvis den får stød på siden. 

Jeg er helt færdig med at købe eller ensige anbefale Arrow og Zegul kajakker. De er billige og man får hvad man betaler for men det kan anbefales af betale de 2500 kr mere og få en kajak der ikke skal på "værft" 2 gange årligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar