Sommerkajak

Sommerkajak
Tärnö i sydsvenske skærgård

søndag den 29. juni 2014

Ringe kvalitet på Zegul Arrow Play

Kim og jeg har begge købt Zegul Arrow Play MV. Kims i rock solid og min i standard udgaven.
Kajakkerne sejler jo som en Play skal gøre så her er der ikke så meget nyt. De går fortrinligt i vandet. Min kone har ligeledes en 2 år gammel Arrow Nuka GT og den er også fantastisk. 
Men hvor Arrow tidligere havde problemer med dårlig samlekvalitet mellem over- og underdel eller luftlommer under gelcoaten (der var lige til at prikke itu) er problemerne nu nogle andre.
Min Zegul Play måtte efter en måneds blandet brug på værft med hul i bunden. Der var kommet fra en sten der havde sneget sig ind under sædet, hvorved et areal på ca. 5 cm i diameter var ved at flække ovenfra og ud gennem bunden. Dette kunne lade sig gøre fordi at "neopren" listen foran under sædet var faldet af og en sten var gledet ind under sædet, generelt er alt neopren/gummi på Zegul kajakken tilbøjelig til at løsne sig og falde af. Den ene elastik røg også pludselig, netop som kajakken var i sit rette element i halvstore bølger, hvor man allermest havde behov for udstyr der virker. Nu er kajakken på "værft" men det er en noget tøvende udmelding jeg har fået ind til videre i forhold til om det skal laves på garantien.
Min største anke er dog finishen på gelcoaten. Malingen falder af for et godt ord, lægger du kajakken på trailer og kører en tur ligner den en der er blevet slæbt hen over en stenstrand. Det er for ringe og synd at kvaliteten er så ringe når selve formen på kajakken ellers er så god. Disse ting gad jeg godt jeg havde vidst før end jeg købte Zegul og nu ved i det.
Hilsen Jacobs kajak blog. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar